Minulla on oikea mielipide

Otsikon mukaan, minulla on mielipide ja se on oikea. Sitä ei voi kukaan ottaa pois, eikä usein muuttaakaan. Kun mielipidettäni kysytään, kerron sen. Siksi olen taas huomioitsijana, mielipidettäni pyydetään.
Saatan olla puolueellinen mielipiteissäni, mutta sitähän minä kirjaimellisesti olenkin. Jos olet erimieltä kanssani, ole vapaasti. Minä olen kuitenkin mielipiteeni kanssa oikeassa, mutta niin olet sinäkin. Suomessa on sanan- ja mielipiteenvapaus, käytetään sitä!
Näissä Suomi-areenan tapahtumissa pyrin keskittymään satakuntalaisten kansanedustajien seulontaan. Katsotaan, kuinka alipalkatut kansakunnan kusitolpat pitävät kiinni lupauksistaan. Toki aion osallistua myös Suomi-areenan ohessa myös Pori Jazzeille. Ensimmäiset kebapin tuoksut kävin jo haistelemassa ja kuuntelemassa perustajajäsenien musisointia stagella tänään lauantaina. Kirjuriin vie tieni torstaina ja lauantaina, jolloin lavan valtaa yksi kaikkien aikojen legendoista, Robert Plant. Plant ja Led Zeppelin edustavat musiikkia isolla äMMällä. Siitä pitää kaikkien tykätä. Tämä on mielipiteeni, ja se on oikea.
Olen jonkinverran kirjoitellut mielipidepalstoille, aina oikeita mielipiteitä, koska muita minulla ei ole, ja aina myös omalla nimelläni. Muutenhan ei kukaan tietäisi, kenen se oikea mielipide on.
Tästä se lähtee, halusitte tai ette!