Kokoomus 2.0

Keskustelua demokratian tulevaisuudesta, Suomi-areenan piha.
Olihan hauska seurata, kun kokoomuksen Taru Tujunen esitteli uusia ideoitaan demokratian kehittämiselle. Tuli aivan tunne, että olisin ollut asuntoesittelyssä kuuntelemassa kiinteistökuningattaren myyntipuhetta. Eiksvaan, eiksniin, tää on hyvä ja ainutlaatuinen idea, kuunnellaan kansaa!
Kokoomuksen puoluesihteeri on keksinyt huikean idean! Jopa rahvas kansa voisi antaa aloitteita, joista tosin puolueen rikkiviisaat sitten poimisivat ne rusinat maksalaatikosta.
Riikka Slunga-Poutsalon harmitellessa tapaa, jolla esim. Eu- parlamentissa "väärien"puolueiden edustajilta torpataan puheenjohtajuuksia, Tujunen totesi ettei kaikkiin tarvitse luottaa. Siinäpä mallia demokratiasta, malli Kokoomus.
Rkp:n puoluesihteeri zeizei tunnusti myös saaneensa huikeen idiksen, mennään vaalien alla toreille ja smarkettien pihoihin! Kuulemma muita puolueita ei siellä ole näkynyt. Ehkä kannattaisi ottaa pää pensaasta ja katsella ympärilleen.
Keskustelua seuratessa tuli varsin kiusallinen olo, aivan kuin rkp ja kokoomus olisivat ennen tilaisuutta tarkistaneet wikipediasta demokratian määritelmän. Eipä tarvitse ihmetellä miksei äänestysprosentti nouse, kun tuonkaltaisia ylimielisiä kommentteja kehtaavat suoltaa suustaan.
Ostinko esittelystä asunnon? En.