Huipulla tuulee

Kohta koittaa aika laskeutua Porin huipulta sinne tulvavaara-alueille. Noormarkussahan ei meriveden nousua pahemmin tarvitse pelätä. Olen usein -leikilläni tai en, kutsunut Noormarkkua Porissa helmeksi sontaläjän laella. Täällä tontteja ei paaluteta! Nyt kun vetäisivät uuden pinnan tuohon finbyyn-ahteentielle, niin olisi mukava lasketella pelipaikalle.
Aikeissani on ainakin tiistain kuka saa asua ja missä-keskustelu. Samalle päivälle osuu muitakin mielenkiintoisia, puu-ja kivitalojen välinen väittely, keskustelu saattohoidosta sekä puolustuspolitiikastakin löytyy keskustelua.
Illemmalla ajattelin mennä kuulemaan eduskunnan multakurkkuja karaoken parissa. Pitäähän sitä heti päästä pois omalta mukavuusalueelta.
Keskiviikon aamulla alkava golfturnaus sensijaan jää kyllä väliin. Olen sitä mieltä, että kun miehellä ei mikään muu valkoinen enää lennä, alkaa hän harrastamaan golfia.
Syöpäseulontakeskustelu taasen kuuluu yksiin mielenkiintoisimmiksi näin ennakkoon arvoituna, sinne siis.
Suuressa lohikeskustelussa voisin kysyä maailmanparantaja-salkkari"tähti" Pääkköseltä, kuinka linjassa puheet ovat tekojen kanssa, kun lennellään ympäri maailmaa heittelemään perhoja melkoisen saastuttavilla lentokoneilla. Samalla jaksetaan jauhaa, missä itämeren laivojen kakkakikkareet luuraavat. Samaa aihetta jatkaisi mukavasti kulttuuripläjäys illalla : haistakaa p***a koko valtiovalta.
Torstai taitaa jäädä vähäiselle, aion juoda pillimehua areenalla Dylania kuunnellen. Perjantain tarjontaan tutustun lähemmin myöhemmin.
Muissakin tilaisuuksissa varmasti tulen käymään, nämä näin alkuun vaikuttavat varmoilta tärpeiltä.
Perästä kuuluu.