PORI ON NYT INHIMILLISEN KUKOISTUKSEN AREENA

Terve kaikille,

Porin trendikkäässä sykkeessä viihtyvät maailmanmatkaajat, keskustelijat eri aloilta, myös valtakunnan huipulta. Päivä taittuu yöhön virsien ja jazzin rytmeillä.

Mielestäni Porissa on aina ollut omaperäistä luovuutta. Näistä hedelmistä saamme nyt nauttia Suomen mahtavimman yhteiskunnallisen keskustelutapahtuman, musiikin ja monipuolisesti henkisten ja aineellisten saavutusten rikkaudessa. Ainakin nyt alkaneella viikolla...

Suomi-Areenalla ohjelmaa on entistä enemmän. Tilaisuuksia on myös iltaisin ja vaihtoehtoja yltäkylläisesti tarjolla. Tarkoitukseni on osallistua viiden päivän aikana mahdollisimman moneen tilaisuuteen.

Kirjoitan muun muassa nopean hoitoon pääsyn merkityksestä syövänhoidossa ja kirkon uskaltavasta rohkeudesta uudistaa virsi-ja viini-iltaa. Entä millaiselle arvopohjalle Suomi rakennetaan tänään ja tulevaisuudessa? Mitä tapahtuu, kun koulu on rajaton ja Aapiskukko sekä opettajat pilvessä? Ehkä kirjoitan myös julkisesta palvelulupauksesta - mihin sitä tarvitaan? Löydänkö robotiikasta viime vuoden esitelmää kehittyneempiä ja realistisempia ideoita perusteluineen ja kustannuslaskelmineen?

Aika näyttää, ehdinkö havaintojani ja ajatuksiani kirjoittamaan muistakin aiheista, tilanteista tai henkilöistä. Odotus tiivistyy mielenkiintoisen viikon alkaessa.