Aika on koota

Intensiivinen viikko on saatu elää yhdessä. Kiitos siitä ! Muistiin on jäänyt jokaisesta kirjoittamastani tilaisuudesta paljonkin Jos nyt onnistuisi tiivistäminen - lopultakin!

la 11.7. Siikainen Voiko maalla asua/ yrittää
Paikallisyhteisöille luodaan edellytykset kehittyä omista lähtökohdistaan. Koko Suomen voimavarat yhteisen hyvinvoinnin uudisrakentamiseen.

su 12.7. Lyttylä Green Care
Luonnosta tavoitteellisesti voimaa hyvinvointiin - yhteisöllisyyttä ja toiminnallisuutta.

Rauma ma 13.7. Vanhuksista
Tarvitaan yhteisö ja läheisten voimavarat. Pelkästään lakisääteisillä palveluilla ei voida rakentaa ihmisten hyvinvointia.

Rauma 13.7. Pelosta
On monenlaisia tapoja onnistua ja epäonnistua, jokaisen tulisi löytää omin tapansa. Päätettävä, ettei elä elämäänsä pelon vaan luottamuksen kautta.

Pori ti 14.7. Uskontokeskustelu
Kristilliset tavat kunniaan suomalaisessa yhteiskunnassa. Tapakristillisyydelle arvonpalautus. Varje tapa niin tapa varjelee sinut!

ke 15.7. Paremman oppimisen paikka
Koko porukan pitäminen oppimisen kyydissä, Opetus /oppiminen monimuotoista - haaste ja mahdollisuus.

to 16.7. Uudistumisen voima työssä
Henkilöstön osaaminen on heidän ainoa työsuhdeturvansa. Tarvitaan omaehtoista ammattitaidon päivitystä & työnantajan sitoutumista osaamisen kehittämiseen. Jatkuvasti!

to 16.7. Työura ja elämänkaari
Muutos on pysyvää. Oma valinta hyväksyykö sen vai taisteleeko vastaan!


Bloginatiimi pääsee jatkamaan kesäisiä harrastuksiaan Raumalle. Bloginointini jatkuu SK:n verkkosivuilla entiseen malliin. Tapaamisiin siellä.