Perskärpäset vastaan Siipiveikot

Herralahden kenttä: Jalkapalloturnaus

Eduskunta, Zoom ja Olli Rehn All Stars "potkupalloturnaus" pitäisi lailla kieltää Suomi-Areenan ohjelmistosta. Alkuperäinen tarkoitus on varmaankin ollut hyvä, mutta vuosien saatossa siitä on tullut turnaus missä "perskärpäset" kohtaa "siipiveikot". Huikean pitkän pelaajaluettelon mukaan joukkueissa pitäisi pelata kirjava joukko eri alojen tähtiä. Totuus on kuitenkin toinen, hyvä kun joku prosentti näistä pelaajista edes ilmaantuu pelipaikalle näihin "pippaloihin" . "Kärpäset ja Veikot" paikkaavat mielellään sitten näitä tähtiä, onhan pelien jälkeen luvassa saunomista ja mukavaa pikkupurtavaa Jaffan kanssa.

Ahlaisten urheilukenttä olisi sopiva paikka järjestää nämä turnajaiset, jos ne nyt yleensäkin pitää järjestää. Ahlaisissakin juuri ja juuri juhannusottelun esiotteluksi suljetuin ovin.

Tämän turnauksen sijaan voitaisiin järjestää vammaisliikuntaa kunnioittava oikea jalkapallotapahtuma. Vammaisuus koskettaa meitä jokaista ja hienoa olisi tuoda vammaisliikunta mukaan tämän tyyppiseen Suomi-Areenan tapahtumaan. Suomi-Areenan ohjelmistossa saisi muutenkin olla selvästi enemmän vammaisliikuntaa käsitteleviä tilaisuuksia sekä tapahtumia. Tämän vuoden ohjelmistossa ei niitä juurikaan löydy.