ONKO URHEILULLA MERKITYSTÄ?

ÄSSÄT - KHL KUTSUU

SuomiAreenan ensimmäinen tilaisuus osuu porilaisille kuin naulan kantaan.
ONKO URHEILULLA MERKITYSTÄ? avaa SuomiAreenan tilaisuudet. Urheilulla ja jääkiekolla on Porille merkitystä. Mestaruusfinaalista on jo kulunut kuukausia, mutta juhlat ja sen mukanaan tuoma ”hurmos” jatkuu yhä edelleen. Ässien johdon olisikin nyt hyvä lähteä tosissaan tutkimaan ja neuvottelemaan mahdollisuuksista siirtyä Jokerien tavoin KHL-liigaan.

Ässien pitäisi nyt hyödyntää ansaitsemansa tilaisuus, koska tulevina vuosina tilanne ei mahdollisesti ole näin otollinen. Hallitsevana Suomen mestarina ovet ovat nyt auki.
Joukkueen kannatus porilaisten keskuudessa on nyt valtaisa. Sponsorit olisivat varmasti mukana tässä hankkeessa. Maakunnan media oli jo mestaruustaistoissa kuin seitsemäs pelaaja. Mikä parasta, mestaruus hurmasi täysin Porin poliittiset vaikuttajat puolueista riippumatta. EI OLE JOKAPÄIVÄISTÄ, ETTÄ ”PYHÄÄN” PAIKKAAN NOSTETAAN SEURAN LIPPU USEAKSI PÄIVÄKSI LIEHUMAAN.

Viime kaudella pelasi yli 40 Suomen huippupelaajaa tässä huippuliigassa, kärkivalmentajia Suomesta oli kymmeniä. KHL:ää pelataan ensi kaudella kahdeksassa Euroopan valtiossa, Suomi ja Jokerit liittyy mukaan vuonna 2014. KHL laajenee jatkossa vielä moniin uusiin valtioihin. Uudet maat kiinnostavat varmasti myös suomalaisia jääkiekkkotyöläisiä ja sen myötä tulee pelaajaliikenne entisestään kasvamaan ulkomaille. SM-LIIGAN PELIEN TASO SEKÄ KIINNOSTUS SM-LIIGAAN TULEE SEN MYÖTÄ ARMOTTOMASTI ROMAHTAMAAN.

Porilaiselle lentoyhtiölle olisi nyt mahdollisuus saada pysyvä asiakas. Porin lentokentälle ja kaupungille KHL olisi piristysruiske. Ammattilaisjoukkueita seuraa isot kannattajajoukot - heistä monia kiinnostaa myös pelien lisäksi shoppailu ja paikallinen kulttuuri. Varmasti myös porilaisia kannattajia lähtisi seuraamaan Ässien otteluja maailmalle.

ONKO URHEILULLA MERKITYSTÄ? – KYLLÄ ON

Urheilu tarjoaa suurelle yleisölle lukemattoman määrän jännittäviä, viihdyttäviä ja elämyksellisiä hetkiä. Pelit ja kilpailut eivät pääty viimeiseen pillin vihellykseen tai suoritukseen. Jälkipelejä käydään ja tapahtumia spekuloidaan työpaikoilla, kodeissa ja kuppiloissa vielä pitkään tapahtumien jälkeen.