Kirkot herätkää - nyt on työpäivä

Suuri uskontokeskustelu:

Menin suurin odotuksin kohti suurta uskontokeskustelua. Iltapäivän tilaisuus vetikin "tuvan" täyteen kuuntelijoita ja monille se olikin varmaan mukava ja hauska tilaisuus. Keskustelu pyöri paljon siinä, miten eri uskonnot tulevat toistensa kanssa toimeen ja miten heidän pitäisi lisätä kanssakäymistä.

Itselleni tilaisuus oli oikeastaan suuri pettymys. Toivoin nimittäin vihdoinkin kuulevani kunnon kannanottoja ja evästystä miten tässä maassa jatkossa pitää elää ja käyttäytyä.

Kirkkojen johtajat herätkää, nyt on työpäivä

Suomen evankelis-luterilaisen, islamilaisten, juutalaisten ja muidenkin maassamme olevien maailmanuskontojen johtajien olisi korkea aika tulla esiin ja ottaa kantaa suomalaisten tulevaisuuteen vaikuttavissa asioissa.

Suurimmalla osalla suomalaisista ei ole enää minkäänlaisia käytöstapoja. Roskien heittäminen kaduille ja pihoille on jokapäiväistä huvia. Julkisten tavaroiden rikkominen taas näyttää heille olevan mukavaa hauskanpitoa. Samalla viranomaiset kertovat kuinka huostaanotettujen lasten määrä Suomessa kasvaa kasvamistaan. Hälyttävää on myös kuinka paljon kaikenikäisiä suomalaisia pahoinpidellään ja jopa tapetaan. Pelottavinta on kuulla uutisia aina vaan uusista raiskauksista.