Pori elää elämäänsä, vieraat kulkevat ajallaan

Takana on monipuolinen ja mielenkiintoinen viikko. Tarjolla on ollut paljon keskustelua niin päivänpolttavista aiheista kuin vähän arkisemmastakin elämänmenosta. Seuraamissani keskusteluissa mielestäni teemojen juonto oli onnistunutta. Tunnin ja vartin aika ei riitä syntyjen syvien pohdiskeluun. On keskityttävä pääkohtien esiin tuomiseen. Panelisteilla on ollut oma tyylinsä tuoda asioita esille. Monipuolisuus on hyvä asia. Toivottavasti keskustelu johtaa myös konkreettisiin tekoihin asioiden eteenpäin viemiseksi. SuomiAreena oli hieno kokemus. On saatu nauttia myös kansainvälisesti tasokkaiden muusikkojen konserteista.
Tilastojen valossa kävijämäärä on kasvanut. Pori on saanut positiivista julkisuutta.” Aateluus velvoittaa”. Tulevaisuuden kysymys onkin sellaisten keinojen löytäminen, että tulevaisuudessa saavutettu asema säilytetään. On analyysin paikka: missä onnistuttiin hyvin tai mitä pitäisi parantaa. Mielestäni tänä vuonna onnistuttiin hyvin. Kiitos yhteistyöstä Satakunnan Kansan kanssa.

Elämä Porissa on palanut arkeen. Kohta on viimeisetkin rakenteet poistettu. ”Vieraat kulkevat ajallaan ” toivottavasti taas seuraavissa tapahtumissa.
Seuraavaa SuomiAreenaa odotellen, kaikille hyvää vointia!