MAAHANMUUTOSTA TERÄVÄSTI

Tiistaina käytiin mielenkiintoinen 'Suuri maahanmuuttokeskustelu'. Osallistujat olivat sellaisia, jotka olivat perehtyneet aiheeseen ja uskalsivat reilusti ilmaista kantansa. Neljästä keskustelijasta maahanmuuttokriittisiä olivat Simon Elo ja Samuli Salminen. Myönteisin maahanmuutolle oli Juhana Vartiainen, joka mainitsi termin 'työperäinen maahanmuutto' 40 kertaa. Näiden kantojen välillä oli Ismo Söderling, joka otti esimerkin maahanmuuton myönteisistä vaikutuksista Närpiöstä. No, Närpiö ottaa suuret määrät maahanmuuttajia, opettaa niille ruotsin, ja tällä taataan kaksikielisyys!
Elo on kirjoittanut raportin Ruotsista nimellä 'Kansankodin kuolinvuoteella'. Tässä raportoidaan Ruotsin ongelmista. Siellä on 50 aluetta, joihin ei edes poliisi ja palokunta uskalla mennä. Ongelmat ovat räjähtäneet todella käsiin. Elo esitti selvästi maahanmuuton kielteisiä vaikutuksia - taloudellisia näkökohtia sekä muita ongelmia kuten rikollisuutta. Kun katsotaan maahanmuuttajien saldo, niin tärkeä mittari on maksetut verot contra heidän saamat tulonsiirrot. Suomen valtio jää selvästi miinuksen puolelle.
Julkisessa keskustelussa on esitetty sellaisiakin järjettömiä väitteitä, että jos Suomi olisi sulkenut rajansa, eivät Hans Gutzeit, James Finlayson ja Karl Fazer olisi päässeet maahan!
Monissa Euroopan maissa on tuskallisesti todettu, ettei 'rajat auki ja silmät kiinni' -politiikka toimi. Paras esimerkki on Australia, joka ei päästä maahan yhtään luvatonta maahanmuuttajaa. Siksi Lampedusasta olisi kaikki pakolaiset kuskattava kolmansiin maihin - muuten tulee Euroopan tuho.
Maahanmuuttajien rikokset, varsinkin raiskaukset ovat tabu, joista ei saa puhua. Kysymys, jota ei oikein käsitelty on, miten pieni ja köyhä Suomi kaiken maahanmuuttoon liittyvän maksaa.
Söderling teki jopa sellaisen vertauksen, että Suomesta on Ruotsiin muuttanut 300 000 ihmistä verraten näitä pakolaisiin! Suomesta USA:aan, Kanadaan, Australiaan ja muualle muuttaneet eivät ole olleet päivääkään laiskana, vaan ovat maksaneet matkansa vaikka hiiliä lapioimalla!
Kysymys, jota ei esitetty, on: - mikseivät Suomen naiset synnytä?