Vasemmistoliitto ajaa rikkaiden asiaa?!?

Vasemmistoliiton järjestemässä SuomiArenaassa oli tarkoituksena murtaa myyttejä koskien puoluetta, mutta itselle kävi nopeasti selväksi, että myytit eivät murtuneet vaan päinvastoin myyttejä tuli lisää.

´Vasemmistoliitto ajaa rikkaiden asiaa´, tuli kaikkien panelistien suusta, tietenkin pilke silmänkulmassa, mutta toisaalta poliitikkojen vakuuttavalla äänenpainolla. Sivulauseessa mainittiin toki, että hyväosaisten maksamat veroeurot kyllä kelpaavat kunhan ne jaetaan oikein.

Keskustelu kääntyi nopeasti puolueen heikon kannatuksen suomimiseen ja syihin miksi tuli taas vaalitappio. Syitä haettiin mediasta, mediasta ja mediasta. Sanoma ei kuulemma mennyt perille, eikä media tätä edesauttanut. Eipä se sanoma mennyt kyllä perille allekirjoittaneelle vaikka se suoraan ämyreistä päin naamaa tuli.

Arhinmäki, Andersson, Korhonen ja Myllykoski puhuivat paljon ideologiasta, mutta realismi ja konkretia puuttui. Kaikinpuolin sekavalta tuntui kaikki vastaukset juuri siltä osin, että mikä on Vasemmistoliiton todellinen vaihtoehto nykytilamme parantamiseen.

Sekavuus ja selkeän linjan puuttuminen jäi itselle päällimäisenä keskustelusta mieleen. Olisikohan sekavuudessa syy heikkoon kannatukseen?!

Toivon todellakin Vasemmistoliitolle kunnon "puhdistusta", jotta saisimme joskus poliittiselle kentällemme takaisin tuon todellisen työväenpuolueen.

Suomen Syriza? Pikemminkin Suomen Vaskitsa. Vaskitsahan on lisko joka näyttää ja esiintyy käärmeenä.