´kyl mää tiärä, mut tiäräk sää?´

Otsikko kuvaa monia porilaisia ja niin myös minuakin. Liekö sitten äidinmaidosta saatua vai meri-ilmaston aikaansaannosta?! Tietoa löytyy, mutta monasti on kyse mielipiteestä ja itseltä löytyy mielipide asiaan kuin asiaan, välillä vähän liiankin kanssa. :) Parempi kuitenkin "turhakin" mielipide kuin ei mielipidettä ollenkaan, näin ainakin itse vakaasti uskon.

SuomiAreenan paneeleja seuraan nyt ensimmäistä kertaa huomioitsijan roolissa ja seuraan sitä omin silmin. Seuraan oman näkökantani kautta, joka on kehittynyt 31 vuoden, kahden ihanan tyttären ja yli 10 vuoden avio-onnen kautta. Muita vaikuttavia asioita on toki myös lukuisia, mutta ´koti, uskonto ja isänmaa´ merkitsevät minulle juuri niitä asioita joita ne sanoina ovat, ilman ehtoja ja ilman muttia.

Keskustelut ovat jo alkaneet ja mielenkiintoa piisaa 160 keskustelun toimesta kokonaisuudessaan. Jokaiselle jotain, voisi joku sanoa. Oma "urakkani" alkaa tulevana maanantaina rangaistusten tiimoilta ja jatkuu tiistaina myyttien parissa. Sokerina pohjalla käyn kuuntelemassa puoluejohtajia. Netistä seuraan osan (ilman kannanottoa, omaksi ilokseni.) ja paikanpäälle menen ex tempore, mikäli aika antaa myöden. Tule sinäkin ja tule vaikka jututtamaan minua!

Itse toivon ja odotan johtajiltamme todellisia kannanottoja ja parannusehdotuksia, enkä ideologista höpöhöpöä, sitä on kuultu jo ihan tarpeeksi.

Kohta mennään korkealta ja kovaa, tämän lupaan ainakin omalta osaltani. :)