Komea Kokemäenjoki

Nakkilassa keskusteltiin Kokemäen joen arvosta Porin seudun asukkaille. Villilän sali oli täynnä kuulijoita eikä keskustelun pääteemaa tarvinnut arvailla. Noriskl Nickelsin nikkelipäästöt olivat ajatusten vaihdossa pinnalla.
Keskustelussa tärkeäksi aiheeksi nousi ihmisten epätietoisuus onnettomuuden tapahtumisen jälkeen. Tiedostusvälineet kertoivat asiasta viiveellä ja ihmiset alkoivat etsiä tietoa itse. Sosiaalisessa mediassa vaihdettiin hämmentyneiden kuntalaisten itse hankkimia tietoja asiasta. Virallista tiedottamista nopeuttamalla oltaisiin vältytty myös turhilta arvailuilta ja osattu hahmottaa tilanne realistisesti.
Keskustelun perusteella pystyi päättelemään, että me Porin seudun ihmiset arvostamme Kokemäen jokea ja joki tarjoaa monia mahdollisuuksia, joita ei ole vielä hyödynnetty. Porin seudun matkailu Oy:n markkinointipäällikkö Kirsi Sainio-Lehtomäki ehdottikin pilke silmäkulmassa jokipäiväkirjan pitämistä. Päiväkirjaan voisi merkitä kaikki ne havainnot ja tunteet, joita joki meissä kussakin herättää. Minun mielestäni ehdotuksessa on ideaa!