Kiitos SuomiAreena

SuomiAreena on tältä vuodelta ohi, viikko on ollut mielettömän hauska ja mielenkiintoinen. Olen juossut minuuttiaikataululla tilaisuudesta toiseen, en ole halunnut jättää mitään kiinnostavaa väliin. Kuuntelin keskusteluja kirkon tilasta, junaliikenteestä, sosiaalisesta mediasta ja eurokriisistä. Tässä ainoastaan muutama esimerkki, kaikkiaan kävin kuuntelemassa kaksitoista keskustelua.

Olin huomioitsijana kolmatta kertaa ja haluan olla jatkossakin, jos minut vielä siihen hommaan kelpuutetaan. Huomioitsijana pitää oikeasti pohtia aihetta, jota kulloisessakin tilaisuudessa pohdittiin. Ilman huomioitsijan roolia olisin luultavasti juossut samalla tavalla tilaisuudesta toiseen, mutta en olisi jatkanut asian prosessointia mielessäni ja käydyt keskustelut olisivat unohtuneet helpommin.

On ollut mielenkiintoista lukea muiden huomioitsijoiden kirjoituksia. Jokaisella on oma tyylinsä ja parhaita kirjoituksia on ne, joissa kirjoittaja kertoo myös vähän itsestään ja omista arvoistaan. Kivaa yhteenkuuluvaisuuden tunnetta on tuonut keltaisen huomioitsijapaidan havaitseminen väkijoukosta. Kiitos teille kaikille!